Addiction Treatment Starts Here: Learning Collaborative

Final Celebration Webinar

Thursday, August 18, 2022: 12 pm - 2 pm

Participant Objectives

By the end of this session, participants will have:

- Celebrated and reflected on their successes and challenges
- Shared gratitude and encouragement with their coaches and peers
- Learned about ways to sustain their programs and continue to access MAT resources after the ATSH program

Session Speakers

- Katie Bell, MSN, RN-BC, CARN, PHN, ATSH Coach
- Ginny Eck, ATSH Coach
- Brian Hurley, MD, ATSH Coach
- Dominique McDowell, RLPS, SUDCC II, ATSH Coach
- Joe Sepulveda, MD, FAPA, FASAM, ATSH Coach

ATSH Staff

- Kristene Cristobal, Program Consultant
- Juan Carlos Piña, CCI Program Manager
- Briana Harris-Mills, CCI Program Manager
- Juliane Tomlin, CCI Program Director
- Lydia Zemmali, CCI Program Coordinator

Logistical instructions: <u>Register</u> and use custom link sent to your email to join the meeting. At the start of the session, once you've logged into Zoom:

- Audio/visual connection: Make sure you are logged in on both audio and visual. If you are calling in by phone, enter your participant ID (your ID is displayed at the top of your zoom screen). Do this by pressing #number# on your phone (ex: #24#)
- Re-name yourself: Please rename yourself so we know what organization you're from (ex: Lydia (CCI)). Hover over your name in the participant list and click "Rename."
- Turn on your video: If you have video capability, we'd love to see you.

Webinar Agenda: August 18, 2022

12:00 pm – 12:05pm <i>(5 minutes)</i>	Welcome, Introductions & Grounding Exercise Briana Harris-Mills Review the agenda and objectives of the session.
12:05 pm – 12:40 pm <i>(35 minutes)</i>	Breakout Session: Strategies for Sustainability Teams will engage in small group peer-learning breakouts to address ongoing challenges and surface strategies to sustain momentum in their MAT programs.
12:40 pm – 12:55 pm <i>(15 minutes)</i>	Celebration ATSH Coaches Your coaches will share their acknowledgements and encouragements with the learning collaborative.
12:55 pm – 1:10 pm <i>(15 minutes)</i>	ATSH Yearbook Signing Reflect on your MAT journey in our ATSH Learning Collaborative Yearbook. Share gratitude, connect with your peers, and raise outstanding questions.
1:10pm – 1:40 pm (30 minutes)	Preparing for the Next Phase ATSH Coaches Coaches will hold an open panel discussion to address your questions. Hear from Coach Ginny Eck on sustaining a MAT program after a learning collaborative.
1:40 pm – 2:00 pm <i>(20 minutes)</i>	Closing & Looking Forward Lydia Zemmali & Juliane Tomlin Learn about the resources and funding opportunities available to your teams.